ZIDART doo Mrkonjić Grad-Građevinarstvo i PVC stolarija Prodaja stanova-izrada kuća i stanova po narudžbi-ZIDART doo Mrkonjić Grad AL I PVC STOLARIJA Mrkonjić Grad-Sve vrste građevinskih usluga: Proizvodnja vrata,prozora,garažnih vrata,ograda,klupica itd.kvalitetnih okova i profila KBE sa garancijom. -Izvođenje građevinskih radova -Visokogradnja/Niskogradnja -Inženjering i projektovanje -Prodaja stanova ZIDART doo Mrkonjić Grad-Građevinarstvo i PVC stolarija Građevinske usluge i PVC stolarija Mrkonjić Grad Građevinske usluge sa upravljanjem gradnjom,izvođenjem radova,instalacije i završni radovi,izgradnju i opremanje enterijera,radove sanacije,rekonstrukcije,adaptacije,te sistem "ključ u ruke"kako za pravna tako za fizička lica. Detaljnije o aktuelnostima i slobodnim stanovima za prodaju na našoj veb stranici O NAMA: Građevinska firma ZIDART d.o.o. osnovana je 2000 god. sa sjedištem u Mrkonjić Gradu, .
Osnovne djelatnosti su izvođenje i projektovanje građevinskih objekata.
Firma je osposobljena za izvođenje različitih vrsta građevinskih radova , od građevinskih iskopa, pa sve do potpune funkcionalnosti po principu „ključ u ruke“. 
Posjedujemo licencu za izvođenje radova visokogradnje i hidrogradnje izdatu od nadležnog Ministarstva vlade Republike Srpske. Građevinske usluge obuhvataju upravljanje gradnjom i izvođenje građevinskih radova uključujući instalacije i završne radove, izgradnju i opremanje interijera, radove sanacije, rekonstrukcije, adaptacije, te planiranje i kontrolu gradilišta.Posjedujemo vlastiti pogon za proizvodnju PVC i Alu stolarije što upotpunjuje naš profil. Naša firma trenutno broji 40 radnika, čiji se broj povećava u sezoni izvođenja građevinskih radova i većih ugovorenih projekata. Uz stručni kadar sa dugogodišnjim iskustvom u građevinarstvu i dalje radimo na zapošljavanju mladih, stručnih i visokoobrazovanih kadrova čime jasno dajmo do znanja da je ljudski potencijal trajna vrijednost naše firme.