Stomatološka ambulanta Bijeljina-dr Đerić
Stomatologija Bijeljina “MOJ ZUBAR DOKTOR ĐERIĆ”
U našoj ordinaciji osim standardnih stomatoloških usluga (popravke i vađenja zuba)radimo i metalo-keramičke i keramičke tj.bezmetalne nadoknade(mostovi),dječije mobilne i fiksne ortodontske aparate,ugradnju implantata, izbijeljivanje zuba kao i tretman hijaluronskim filerima usana,jagodica i bora u predijelu lica.
Posjedujemo svoju zubotehničku laboratoriju tako da nadoknade dobijate u veoma kratkom vremenskom roku po veoma povoljnoj cijeni. Nalazimo se kod gradskog parka(zgrada pored S Medic-a i pored pedijatrijske ambulante Kojadinović)
Stomatološka ambulanta Bijeljina-dr Đerić
Za sve članove sindikata RITE Ugljevik i Elektro Bijeljine postoji mogućnost plaćanja na više mjesečnih rata za sve naše usluge. Broj telefona:+387/65 565-747 Viber i WhatApp +387/55 420-430 ordinacija Mail:bosko_djeric@yahoo.com Radno vrijeme: 9h-14h i od 16h-19h subotom:9h-15h
 — Možete nam se javiti i putem facebook-a-Moj zubar dr Đerić   Zubna ordinacija u Bijeljini"MOJ ZUBAR DR ĐERIĆ" pruža sve vrste stomatoloških usluga kvalitetno i povoljno! Savremena i moderno opremljena ordinacija uz stručan nadzor vrhunskih doktora stomatologije-garancija su Vašeg zdravog osmjeha.