Granum d.o.o.Čapljina

Tvrtka Granum d.o.o. počela je sa radom 1993. otvaranjem jedne maloprodaje u gradu sa 3 uposlena, i skromnim početnim kapitalom i velikim poletom, dijelom kao reakcija na tmurno ratno stanje.

Godine 1995. proširujemo maloprodaju te iznajmljujemo skladište za potrebu veleprodaje.

Godine 2000. kupujemo zemljište od oko 7000 m2 u Tasovčićima i gradimo vlastito skladište od 800 m2.

Godine 2004. otvaramo se maloprodaju uz skladište, a nedugo nakon toga i vrtni centar na 3000 m2 od čega je 1300 m2 zatvorenog prostora.

Danas tvrtka upošljava 25 djelatnika.

Tvrtka Granum d.o.o. se razvila u respektablnu u svojoj branši i najpoznatija je po profesionalnim programima za proizvodnju u poljoprivredi i to po: sustavima za navodnjavanje, programima gnojidbe, supstrata, programu folija za plastenike i općenito repromaterijala za profesionalnu poljoprivrednu proizvodnju i sustavno uvođenje novih tehnologija.

Tvrtka Granum će i u budućnosti nastaviti čuvati Vaše povjerenje kroz servis profesionalnim proizvođačima i onima koji se tako osjećaju. Mi smo tu za Vas!

Obratite nam se s povjerenjem! Granum d.o.o.Čapljina GRANUM d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u plastenicima i na otvorenom. Iz ponude izdvajamo: supstrate, gnojiva, sustave za navodnjavanje, razne lončiće i kontejnere za presadnice, folije za plastenike, alate, mreže, tkanine, sjemena, presadnice, itd. Istražite naš web katalog koji nadopunjujemo svakodnevno.