Benzinska crpka Mostar LAMINA doo Pouzdana benzinska crpka,u centru grada, koja sa svojim sadržajima i profesionalnim uslugama, prednjači u cijelom regionu.Kvalitetno gorivo, lož ulje sa dostavom, cafe bar,fast food, i prodavnica...zaslužuju sve pohvale za profesionalizam.

INA PROIZVODI VISOKOKVALITETNA BENZINSKA I DIZELSKA GORIVA U SKLADU S UREDBOM O KVALITETI TEKUĆIH NAFTNIH GORIVA KOJA JE USKLAĐENA S EUROPSKIM DIREKTIVAMA I NORMAMA. ININA NAJNOVIJA CLASS PLUS GORIVA POBOLJŠAVAJU RADNE OSOBINE VAŠEG AUTOMOBILA I OSIGURAVAJU MIRNIJI RAD MOTORA. BRZO ĆETE SE UVJERITI U PREDNOSTI CLASS PLUS GORIVA! ISKUŠAJTE IH DANAS U SVOM VOZILU I UŽIVAJTE U VOŽNJI!

Benzinska crpka Mostar LAMINA doo FAST FOOD Atraktivan fast-food, sa bogatim izborom jela-specijaliteta sa roštilja, gdje možete objedovati i odmoriti uz izuzetno ljubazno osoblje i opuštenu atmosferu. -ćevapi -svinjski vrat -hamburger -kobasice -pljeskavice -palaćinke -hot dog -topli sendvić -pileći filet PRODAVNICA Takođe u sastavu benzinske crpke LAMINA, posluje prodavnica sa širokim izborom najpotrebnijih artikala: -prehrana -alk.i bezalkoholna pića -auto kozmetika i pribor. -slatkiši