Restoran kod Radana-Bukvica Nevesinje

Restoran u Nevesinju,pokraj magistralnog puta Nevesinje-Zovi Do-Bileća-Trebinje,3 km od centra grada,tradicionalno je prepoznatljiv kao najljepše mjesto u ovom dijelu Hercegovine,kad je u pitanju,opuštena atmosfera,domaćinski pristup i vrhunska usluga,prelijepa bašta u prirodnoj hladovini i objedovanje uz jagnjetinu sa ražnja koja je neprevaziđena i tradicionalno poznata kao dugogodišnji brend ovog objekta.

Još  od 1965.godine,tradicionalno- restoran kod Radana u Žiljevu,vrijedi kao kultno mjesto za poslovne sastanke,primjer organizovane i domaćinske atmosfere uz poslugu koja ne zaostaje za elitnim restoranima velikih gradova.Zbog dugogodišnje krajnje korektne usluge,Bukvica restoran danas je uobičajeno mjesto za organizovanje proslava i obilježavanje matura i manjih svadbi,okupljanja porodica,krštenja i ostalih druženja do stotinu osoba.

Restoran kod Radana-Bukvica Nevesinje

Tokom cijele godine,možete se pouzdati da samo ovdje uvijek i redovno postoji svježe jagnjeće pečenje sa ražnja,uređeno po jedinstvenoj tradicionalnoj recepturi,te kompletna roštilj paleta izbora jela,supe,salate,domaći hljeb,kajmak-a isključivo iz prirodnih i organskih izvora,biranih domaćina u ovom kraju Hercegovine.

Prostran parking sa uređenom baštom u prirodnoj hladovini,priziva na odmor i opuštanje,vozače,turiste i prolaznike-tajnim harfama kao sirene mornare-i gotovo je nemoguće zaobići ovo mjesto u polasku ili povratku u Nevesinje,kao i sastanci dobronamjernih ljudi iz Srbije,Crne Gore,Hrvatske i Federacije BIH,koji već godinama poznaju i posjećuju ovaj ugostiteljski objekat kad god se požele pravog ugođaja iz rodnog kraja.

Sala za organizovana okupljanja-Nevesinje

U sastavu restorana Bukvica,nalazi se sala za organizovana okupljanja za oko 100.osoba,sa svim potrebnim pogodnostima,gdje se održavaju sastanci,proslave,komemoracije,uz kompletan meni domaćina na najpovoljniji način.

 

Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a review
Criteria 1: Criteria 2: Criteria 3:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *