Restoran BAGREM Jablanica

Restoran “Bagrem” osnovan je kao dio porodičnog ugostiteljstva 1964. godine. Od malog bifea pod hercegovačkim suncem do ozbiljnog ugostiteljskog objekta, transformirao se i rastao kroz različite spletove okolnosti. Geolokacijska i kulinarska specifičnost ovog objekta su njegove najveće prednosti u odnosu na dosta poznatu i tradicionalno prisutnu ponudu većine restorana u blizini Jablanice. Izrazito svježe namirnice i sastojci, specifičan način pripreme za svako jelo ponaosob, čini to da su se u restoran “Bagrem” gosti rado vraćali na ponovnu okusnu avanturu.

Restoran BAGREM Jablanica

KUHANA JELA
Kao kod kuće. Pažljivo pripremana, dozirana i servirana. U ponudi je nekoliko vrsta kuhanih jela u čiju grupu spada i riblja čorba, adut svim slanokuscima.
JELA SA ROŠTILJA
Kobasice, pljeskavice, ćevapčići, sudžukice, kremenadle, ražnjići i slana grilovana zadovoljstva od pilećeg mesa, čine bogat asortiman roštiljske majstorije našeg restorana
JAGNJEĆE PEČENJE
Najsvježije meso, provjerene kvalitete i okusa. Uvjerili smo na hiljade slučajnih prolaznika da se ovaj specijalitet ne sprema jednako svuda.
RIBA I RIBLJA ČORBA
Dugogodišnje iskustvo u svijetu ribolova, donijelo je još jedan zanat. Pripremanje ribe i ribljih jela. Preporuku, da probate riblju čorbu ili odrezak smuđa, nipošto nemojte odbiti!
JELA PO NARUDŽBI
Mesne kombinacije izbanrednog okusa u svim šablonima i svojevrsnim tretmanima.
DOMAĆE PECIVO
Uz autentični okus izvanredne tradicionane kuhinje uvijek dolazi , a što drugo, već domaći hljeb, onaj koji mami na sve dobre obroke.
HLADNA PREDJELA
Najsvježije meso, provjerene kvalitete i okusa. Uvjerili smo na hiljade slučajnih prolaznika da se ovaj specijalitet ne sprema jednako svuda
SLATKI PROGRAM
Šta nam drugo preostaje, nego da se poslije bogate gozbe u miru tirkiznog Jablaničkog jezera, malo i zasladimo? Dakako da se to iskustvo i očekivalo. Slatko uvijek ostavimo za kraj.
Restoran BAGREM Jablanica
-Poznati restoran na putu, Sarajevo-Mostar, prepoznat ćete po izuzetno ugodnoj klimi, ambijentu i vrlo profesionalnom osoblju.
Bogatstvo specijaliteta nacionalne domaće kuhinje.
Izvrsno mjesto za odmor i ishranu kako,manjeg broja gostiju, tako organizovanih turističkih grupa do čak 250 osoba.
RESTORAN U JABLANICI-BAGREM, ne samo da je promijenio ambijent, izgled, nego i napravio ogroman pomak naprijed u ugostiteljstvu i pružanju kvalitetne usluge gostu.
PONUDA
Sve vrste jela, kuvana-čorbice, specijaliteti sa roštilja, pečena jagnjetina sa ražnja.
Riblji specijaliteti.
Sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.
IZLETI SA BRODIĆEM
Restoran posjeduje, brodicu sa 40-tak sjedećih mjesta sa kojima svakodnevno organizuje izlete duž Neretve.
ORGANIZACIJE
Postoje mogućnosti za organizovan prijem većeg broja gostiju-oko 150 osoba, sa svim vrstama prijema i organizovanih druženja.

 

Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a review
Criteria 1: Criteria 2: Criteria 3:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *